Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön soppa med chévre och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Värmande, nyttig och god soppa med läckra tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i en kastrull. Fräs schalottenlöken mjuk. Lägg i persiljehack och broccoli. Strö över buljongtärning och häll på vattnet. Koka upp vattnet och koka broccolin mjuk. Lägg i spenaten. Koka upp igen. Mixa till en slät, grön kräm. Smaka av med mer salt och peppar och späd eventuellt med lite mer vatten. Låt rödlöken få dra i saften från ½ citron i minst 5 minuter. Mosa in kapris och rödlök i osten och forma 4 stora bollar. Fördela soppan i tallrikar, lägg i ostboll, krasseklipp, rödbetsriv och lägg citronklyftan på kanten av tallriken.
  2. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.