Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön tomatmarmelad

 
Skriv ut

Mmmmmmm.....gott

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och skär tomaterna i kvartar. Lägg dem i en kastrull med socker, salt, äppelcidervinäger, kanelstänger och vaniljstänger som är delade och uppsnittade i båda sidorna. Låt tomaterna koka i en halvtimma. Rör under tiden. Ta upp kanel- och vaniljstängerna och blanda marmeladen tills den blir till en homogen massa med bevarade kärnor. Tillsätt nu pektinet - följ anvisningen på paketen. Häll marmeladen på Atamonsköljda glasburkar och lägg i kanel- och vaniljstänger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.