Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön tortellinisoppa med ärter, spenat och örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klar buljong med mycket smak, där tortellinin gör soppan matig. Crostini, ädelost, äpple och valnötter till gör den extra lyxig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjolöken. Fräs den vita delen tillsammans med vitlöken i olja i en kastrull. Häll på vattnet och lägg i buljongtärningarna.
  2. Häll i pastan när buljongen börjar koka och låt koka enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt ärter och den gröna delen av purjolöken den sista minuten av koktiden. Vänd ner spenat och örter.
  3. Servera med crostini, ädelost, äpple och valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.