Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön vårsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddiga örter och en yoghurtdressing gör denna sallad till en smakupplevelse för alla som tänker på figuren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rättikan och riv den grovt. Skölj zucchinin och dela dem på mitten. Skär dem sedan i tunna skivor på längden med en potatisskalare.
  2. Skölj grönsallad och ruccola. Låt bladen rinna av i en salladslunga. Riv salladen i munsstora bitar. Hacka örterna fint. Blanda allt.
  3. Blanda yoghurt med de båda vinägersorterna. Rör ner senap, salt, peppar och olja. Häll dressingen över salladen. Servera med nybakat bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.