Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönärtspannacotta med mango

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova på en ny, spännande variant av pannacotta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen:
  2. Mixa ärter till en slät puré.
  3. Koka vaniljstång, socker, mjölk och grädde. Tillsätt ärtpurén och koka snabbt upp igen.
  4. Stäng av värmen och tillsätt gelatinbladen under omrörning
  5. Häll upp i glas eller formar och låt stelna i ca 2 timmar.
  6. Mixa mango till en puré.
  7. Servera ärtpannacottan med ett lock av mangopuré och dekorera med färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.