Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gröningar i långpanna

 
Skriv ut

Dessa har en strykande åtgång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt utom punschen , chokladen och oljan. Häll smeten i en smord eller bakplåtsklädd långpanna och grädda i 20 minuter i 175 graders ugnsvärme.
  2. Pensla den varma kakan med 1 kaffekopp punsch.
  3. Smält en blockchokladkaka över vattenbad och rör i 2 msk matolja. Bred över den kalla kakan.
  4. Låt stelna och skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.