Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålsbollar

 
Skriv ut

Härligt gröna bollar fullproppade med nyttig och framförallt god grönkål. Glutenfria, laktosfria och äggfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från kikärterna och skölj dem. Dra av grönkålsbladen från de hårda stjälkarna. Släng ner kikärter, grönkålsblad och gröna ärtor i en matberedare och mixa till en hyfsat slät massa. Skrapa ner i en skål.
  2. Hacka den gula löken och vitlöksklyftan fint. Blanda ner i skålen tillsammans med citronsaft, majsstärkelse, salt och peppar. Rulla till bollar och stek dem gyllenbruna i lite olja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.