Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålsjansson utan ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrran fick provsmaka detta på en skogsträff för jägare. Det var inte så dumt - var hennes kommentar. Hittade ett liknande recept i icakuriren.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en ugnssäker form. Varva potatis, lök och kål. Salta och krydda. Börja och sluta med potatisstrimlor. Häll på grädde. Grädda på nedre falsen i ugn i 200 grader cirka 50 minuter. God med hårt bröd och ost, eller som tillbehör till kött och fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.