Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett måste på mitt vegetariska julbord.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka smör, blanda med mjöl och tillsätt kesella. Tryck ut i en pajform och nagga. Låt vila kallt 30 min. Förgrädda på 200 grader i 10 min. Grovhacka grönkål och låt koka i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av. Fräs rödlök och grönkål i olja, salta och peppra. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk. Fördela grönkålsblandningen och osten i pajskalet. Häll över äggstanningen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25-30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.