Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Repa grönkålen och hacka den grovt. Skala och grovhacka löken.
  2. Skålla och skala mandeln. Rosta den i en het, torr stekpanna.
  3. Fräs löken i olja i stekpannan några minuter. Ta upp den.
  4. Fräs kålen i olja i stekpannan några minuter och rör om under tiden. Tillsätt vatten och låt det koka ihop.
  5. Lägg i lök och mandel. Krydda med salt och peppar.
  6. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna.
  7. Häll av vattnet på pastan och blanda med grönkålsfräset. Strö över osten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.