Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålspesto

 
Skriv ut

Grönkål, spenat, nässlor, basilika, maskros...man tagar vad man haver!

Ingredienser

Instruktioner

Börja ev. med att rosta nötterna i en torr panna för ännu godare smak. Mixa sedan vitlök och nötter i matberedare. Lägg i grönkål och ost. Mixa allt till en torr gröt. Späd med olja och vatten till en smidig konsistens,använd ev. brödet som konsistensgivare. Peppra till önskad smak. Håller ca. en vecka i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.