Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålspesto

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Så norrlänning jag är har jag lärt mig tycka om grönkål sedan jag flyttade till Halland. Denna pesto är verkligen god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll den färska eller tina den frysta grönkålen och krama ur vattnet ordentligt. Lägg grönkål, lök, mandel och ost i en matberedare/mixer. Kör till en jämn massa och späd med smöret, lite i taget, medan maskinen är igång. Smaka av med salt och peppar.
  2. Tips: Värm försiktigt efter att peston stått i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.