Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålsrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i buljongen.
  2. Skär den färska grönkålen i bitar och purjolöken i skivor. Fräs grönsakerna i smöret i en stor stekpanna och häll på grädden. Krydda med salt och låt det koka på svag värme 5-10 min.
  3. Rör ner grönsakerna och osten i det kokta riset. Strö över nötterna. Servera med bröd och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.