Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålssallad

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

När du köper eller skördar egen grönkål, tänk då på att beskheten från stjälkarna går över i det gröna om man förvarar det en tid i kylutrymme. Ta gärna mycket äpple i förhållande till grönkål i början, tex. 1 stort blad grönkål och två äpplen.(Hacka ej grönkål och äpple tillsammans i tex en matberedare, smakbrytningen mellan äpplet och grönkålen försvinner då).

Ingredienser

Instruktioner

Hacka grönkålen mycket fint (tex i en matberedare) Riv äpplet grovt på rivjärn. Blanda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.