Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpeppar- och konjakssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suväränt god sås till både ox- och fläskfilé. Den blir ganska stark, så halvera mängden grönpeppar om du vill ha en något mildare smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs krossad grönpeppar i smör. TIllsätt mjölk, grädde, crème fraîche, fond och soja och låt koka i 10 minuter.
  2. Smaka av med konjak (och ev salt och peppar men det lär inte behövas). Red med maizena. Koka i 3 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.