Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparbiffar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Blir goda och saftiga eftersom de gratineras i såsen i slutet Lika goda dagen efter i lunchlådan som på mackan. Lika god till vardags som till fest.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop färsen ingredienser och forma till små biffar. Stek dem snabbt, men bara för färgens skull, vart efter de blir stekta lägg dem i en form i ugnen på 125 grader. Gör såsen i samma stekpanna, tillsätt i nämnd ordning grädde, soja och gräddfil. Vispa hela tiden, sänk värmen när den kokar. Koka någon minut. Smaka av såsen med salt och citron. (se till att det finns mycket sås..) Häll över såsen över biffarna och höj ugnen till 225 grader. Låt det stå i 10 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.