Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En stor helgfavorit!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor och platta ut dem lite med knuten hand. Smula grönpepparn och klappa in den på köttskivorna. Låt dem ligga ca 15 min. Stek köttskivorna 2-3 min på varje sida, inte alltför många åt gången och inte på alltför stark värme. Vänd dem försiktigt så pepparn sitter kvar. Salta. Lägg upp dem på ett fat och håll dem varma. Späd i pannan med buljong och grädde. Tillsätt soja och senap, koka upp och smaka av. Häll såsen över biffarna. Servera med pommes frites och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.