En mustig god gryta med enkla ingredienser.
Instruktioner
- Bryn grytbitarna i en gryta, salta och peppra lite, tillsätt grovhackad lök och hackade vitlökarna som får fräsa med en stund. Slå över buljongtärningen och vatten, så mycket att köttet täcks.
- Låt puttra tills köttet är mört och gott. Titta till så det inte kokar torrt, tillsätt mer vatten/buljong vid behov. Slå såspulvret i grytan samt grädden. Rör om och låt koka ihop. Soja för färg. Späd med mer blött om du vill ha mer sås. Smaka av.
- Alla mått är ca mått utom såspåsarna. Servera med ris/potatis, gelé och en god sallad.
Publicerat den
30 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod gryta som uppskattades av hela familjen. Kommer garanterat att bli den nya favoritgrytan.
okej rätt, lite menlös för oss som vill ha lite mera sting i grytan.
Jätte god och enkel att göra sedan kan man ju bara lägga i lite annat man gillar