Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparkorv

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lyxigt god korvgryta som kan anpassas till alla efter tycke. Mycket lättlagad och en variation i vardagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och skär korven i stavar. Bryn löken i smör eller olja och mortla grönpepparn. Lägg i korven och låt den få färg.
  2. Häll på vatten och sedan kryddorna och fonden. Låt puttra i 5 min. Häll på grädden och krydda ev mer efter smak.
  3. Kan bli stark men ta bara en msk grönpeppar till att börja med.
  4. Servera potatis till och en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.