Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mmm, smidigt. förbereds dagen innan, men rätt så fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen på längden och stek väl. Banda allt till marinaden/såsen. Låt detta sjuda en stund.
  2. Lägg kycklingen i en form. Slå marinaden över köttet. Låt stå minst 5 timmar, helst dagen före. Gör färdigt i ugn 225 grader i 15 min.
  3. Servera med risoch sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.