Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god och snabb kycklingrätt passar bra som festmåltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i portionsbitar och bryn lite matfett. Tillsätt 2 msk grönpeppar, soja och sherry och låt puttra i 5 minuter.
  2. Häll på grädde, crème fraiche, citronsaft och låt koka ihop ca 20 minuter.
  3. Smaka av med salt och strö över resten av grönpepparn och den hackade persiljan.
  4. Servera med ris, potatis och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.