Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparkyckling

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

En favorit i familjen, hos gäster och hos mina arbetskamrater som fått detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfilen i 2-4 bitar beroende på storlek. Bryn och efterstek ett par minuter.Lägg kycklingen i en smord ugnsfast form. Vispa ihop creme fraiche och grädde, blanda i senap, soya och grönpeppar. Häll över kycklingen och låt helst stå i kylen till nästa dag.
  2. Ugn. 225 gr 20-25 min
  3. Servera med ris, och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.