Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och fräs den krossade grönpepparen. Rör i senap och häll på grädden, lägg i gelé, soja och låt puttra en stund.
  2. Häll såsen över kycklingbitarna och låt stå över natten.
  3. Ställ formen i 175 grader varm ugn i ca 10-15 min, så att det blir genomvarmt.
  4. Servera ris eller pressad potatis till.
  5. Lycka till !

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • canonlars 29 november 2008

    hej låter jättegott, jag undrar vad hittar man portvins gele?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.