Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparkyckling light

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ett recept som man kan unna sig även till vardags utan att få dåligt samvete för kalorierna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält bordsmargarin i en gryta och tillsätt de övriga ingredienserna. Låt sakta koka samman 5 minuter. Häll såsen över kycklingen och låt stå och dra några timmar. Sätt in i ugnen 200 grader i 15 minuter.
  2. Serveras med kokt ris och ev en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.