Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparpastasås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god gryt/pastasås med champinjoner,purjolök och fläskkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i mindre grytbitar och bryn det så det får fin färg och lägg över i en gryta. Stek även champinjonerna och tillsätt även dessa. Använd vattnet att vispa ur stekpannan efter varje stekning och häll över den i grytan.
  2. Lägg i purjolöken, kryddorna, fonden, sojan och pressa i vitlöken och låt puttra i ca 15 minuter innan du tillsätter crème fraiche/grädden och låt puttra i ytterligare 30 minuter. Red eventuellt av med Maizena och servera med pasta.
  3. Gott att riva över lite parmesanost över.

Kommentarer (2)

  • monicadanell 21 november 2010

    super duper gott tack för ett kanon recept 5 solklara poäng monica

  • Cassiopeya 12 oktober 2013

    Har gjort den här ett par gånger och jag tycker nog att potatis eller ris passar bättre till. Gjorde på sojagrädde sist och det funkade utmärkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.