Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod till stekt eller grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner buljongen i crème fraichen och värm så den smälter.
  2. Tillsätt lite matgrädde till lagom konsistens.
  3. Tillsätt krossad grönpeppar och droppa ev. i soja för vacker färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • amkl 16 april 2008

    den lät ju enkel och smidig att göra.....................;-) den blir det nog till helgen med................

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.