Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

MMMMMmmmmmm..gott.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs smöret med pepparkornen Häll över grädden, smaka av med kalvfonden tills du får den smak du önskar, koka ihop i ca 10 minuter. Mixa ihop i kastrullen med en stavmixer, så att kornen krossas. Koka ytterligare ca 10 min. NJUT!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ebba11 30 januari 2010

    Jättegod sås till filén, lätt att göra!

  • EKC6150 30 april 2013

    Lagade till den här såsen idag.Vi åt den till klyftpotatis och kycklingfile. Enkel att laga till och jättegod. Tack för receptet Med vänlig hälsning Jocke.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.