Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel grönpepparsås god till fläskfilé eller kyckling t e x

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull, i med grönpeppar. Låt det puttra en stund och häll sedan i lätt vispad vispgrädde. Smaksätt med fransk senap, soya och mera grönpeppar om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • heididiane 13 oktober 2012

    Tyckte det saknades något och tillsatte en skvätt vitvinsvinäger och det friskade upp såsen, annars god...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.