Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mmmmm....ljuvlig....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela löken i en mixer och fräs det i margarin i en kastrull.
  2. Häll i krossad grönpeppar, köttbuljong, vinäger och låt småkoka i ca 5 minuter.
  3. Häll i grädden och låt det koka upp. Redes med vetemjöl och lite mjölk.
  4. Smaksättes med socker och salt (efter smak)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 23 augusti 2008

    Lagade denna såsen häromdagen, och tyvärr måste jag säga att vi inte kunde äta den utan fick kasta ut den. 2 msk krossad grönpeppar är VÄLDIGT starkt!! Hade det varit en mer rimlig mängd så hade såsen säkert varit god.

  • kantomen 4 april 2010

    Jag drog ner på grönpepparn, men jag tyckte det kunde varit mer, följer nog receptet näst gång. Jag tog dock för mycket socker så det smakade lite väl sött. Jag tyckte det var gott, med mer grönpeppar och mindre socker nästa gång blir det nog kanon...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.