Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås till fisk

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God sås till lax. Det är lätt att få för mycket grönpeppar eller senap, så smaka av ofta.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg grönpeppar i blöt i vatten i 30 minuter. Smält smör och späd med mjölk och grädde. Rör i fond och senap. Låt småkoka i 10 minuter. Smaksätt med salt, svartpeppar, grönpeppar och vinäger. Färgsätt med aning gurkmeja. Red av såsen till önskad konsistens. Tillsätt hackad tomat och gräslök innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.