Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaker och örtfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej provat än

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225°. Ansa, skala och skär grönsaker och rotsaker i bitar. Lägg dem i en långpanna. Ringla olivolja över, salta och peppra. Rör runt så att allt blandas. 2. Örtfilén: Repa av de flesta bladen från örterna och hacka dem och vitlöken fint för hand. Pensla filén med olja. Salta och peppra och klappa sedan in kryddörterna runt om. Lägg filén mitt bland grönsaker och rotfrukter. Fördela överblivna timjan och rosmarinkvistar över grönsakerna och stek i ca 30 min tills innertemperaturen är 68°. Vänd gärna filén någon gång och låt tomaterna steka med de sista 15 min. Låt vila 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.