Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksbéarnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mager béarnaise.

Ingredienser

Instruktioner

Skär alla grönsakerna i små bitar. Fräs dem i lite olja ca 3 minuter. Rör om. Strö över söndersmulad dragon och vinäger. Rör om.Slå på buljongen och koka under lock 30-40 minuter. Häll av buljongen men spara den. Kör grönsakerna i foodprocessor och späd med spadet till tjock såskonsistens. Smaka av med lite mer vinäger eller dragon om det behövs. Salta och peppra. Hit kan såsen förberedas. Blanka av den färdiga, varma såsen med lite kallt smör, den blir ändå många gånger magrare än en traditionell sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.