Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksbulgur med kryddig korv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite nyttigare alternativ till lunchlådan. God smak på bulgurblandningen. Rekommenderas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs bulguren i 2 msk olja i kastrull. Tillsätt vatten och buljongtärningen, låt koka upp. Koka 8 minuter på svag värme. Låt dra en stund.
  2. Skala och hacka löken och tärna zucchinin. Skala och tärna morötterna. Fräs lös, zucchini och morötter i 2 msk olja.
  3. Skär några snitt i korvarna och stek dem. Värm den färdiga tomatsåsen.
  4. Blanda bulguren med grönsakerna och persiljan. Servera tillsammans med den stekta korven och tomatsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.