Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakscannelloni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig familjepasta med mild sötma från morot och sojagrädde. 414 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala morötterna och skölj zucchinin, grovriv dem. Skala och hacka löken. Ansa och skiva champinjonerna. Fräs champinjonerna gyllenbruna i oljan, tillsätt löken och fräs ytterligare 1 minut. Tillsätt morötter, zucchini och 1 ½ dl grädde, låt koka ihop ca 4 minuter på låg värme.
  3. Finriv parmesanen och tillsätt till såsen, salta och peppra. Häll de krossade tomaterna i en ugnssäker form, blanda i tomatpurén.
  4. Lägg lasagneplattorna på en skärbräda, klicka på en slev grönsaksfyllning och rulla ihop. Lägg rullarna ovanpå tomatkrosset. Strö över osten och häll över 1 dl grädde.
  5. Grädda mitt i ugnen 20 minuter, ta ut formen och täck med folie ca 5 minuter så att pastan ånga klart och bli mjuk på toppen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.