Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakscouscous med Apetina

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Simsalabim, maten är klar! God vegetarisk rätt med fänkål, couscous, vitlök och Apetina ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fänkålen.
  2. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar.
  3. Stek grönsakerna mjuka i smör och rapsolja i en stor stekpanna.
  4. Koka upp tomatjuice, smulad buljongtärning och vitlök i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Blanda ner couscousen i tomatblandningen. Låt den svälla under lock ca 5 min.
  5. Rör couscousen fluffig med en gaffel.
  6. Smula osten.
  7. Blanda ost och oliver i stekpannan. Servera med yoghurt och gärna en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.