Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfärs

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En liten touch av balsamvinäger och smakade därför lite mustigare, som en gryta fast mycket snabbare och enklare! Färsröran som blev kvar tog jag i ett tortillabröd för att pastan var slut, snacka om en god lunch! Tror att det var godare med tortillabrödet än pastan till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i en stekpanna. Använd en trägaffel för att få bort klumpar. Skär purjolöken och låt den steka med köttfärsen. Slå över svampen och ev lite av svampspadet om du använder konserverad svamp.
  2. Ha i de krossade tomaterna och paprikan skuren i bitar. Låt allt småkoka lite så att lite av vätskan försvinner. Smaksätt köttfärsen med en skvätt balsamvinäger, vinfonden, chili, salt och peppar.
  3. Tillsätt eventuellt lite oliver när allt är klart!
  4. Till detta kokade jag fullkornspenne och serverade till. (Färsen tar ungefär lika lång tid att tillreda som det tar för pastan att bli klar.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.