Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfrittata

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gi-recept 1,2 GB Nyttigt och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Vispa äggen lätt i en skål. Skiva champinjoner och stek i smör eller olja någon minut i en stekpanna. Tillsätt spenaten och stek ytterligare någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  3. Smöra en ungsfast form och lägg i grönsaksblandningen. Häll över äggen och strö på den rivna osten. Grädda i ugnen i ca 20 minuter eller tills frittatan har fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.