Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfrittata med skinka á la viktväktarna

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

6 poäng portionen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla löken, paprikan och skinkan. Dela majsen i mindre bitar. Blanda samman äggen, salta och peppra.
  2. Hetta upp margarinet i en stekpanna, stek skinkan och alla grönsakerna inklusive bladspenaten lätt. Häll över äggsmeten och stek på svag värme till frittatan har stelnat.
  3. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.