Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgott i gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att stötta vardagsmaten med en rejäl grönsaksgryta är ingen dum idé! Grönsaker och rotfrukter mår väl av att blandas på det här sättet och är dessutom med alla sina färger en fröjd för ögat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa grönsaker och rotfrukter och skär dem i skivor, strimlor eller tärningar.
  2. Fräs grönsaksblandningen lätt i matfettet, krydda och häll på tomaterna + spad.
  3. Koka grytan sakta under lock ca 30 minuter eller tills allt känns genomkokt.
  4. Strö klippt persilja över till serveringen.
  5. Gott att servera till: Stekt korv, fläsk eller köttbullar. Sprödstekta baconstrimlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.