Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgott med bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräst bacon blandas med grönsaker och så en äggstanning över det. Enkelt och lätt om man har lite bråttom eller bara vill ha nåt lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjon i bitar och skölj dem. Förväll dem ca 5 minuter i lättsaltat vatten.
  2. Dela baconskivorna och fräs dem lätt i torr stekpanna.
  3. Skär tomaterna i klyftor och klipp persiljan grovt. Spara lite av persiljan till garnering.
  4. Varva grönsaker och bacon i smord eldfast form.
  5. Vispa äggen försiktigt och tillsätt den kokta, avsvalnade mjölken. Krydda och häll äggstanningen över grönsakerna.
  6. Grädda ca 25 minuter i 225 grader eller tills puddingen "stannat". Strö över resten av persiljan till serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mamsingen 10 januari 2008

    Jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.