Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgratäng med fil och cayennepeppar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel, lätt och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader .
  2. Kärna ur paprikan och skär den i små bitar. Lägg den i ugnsfolie i en form och krydda den med kryddorna nämnda ovanför. Sätt in formen på ett galler i mitten av ugnen i cirka 10 min.
  3. Tina den frysta broccolin i kokande vatten som kryddats med örtkryddorna.
  4. Skölj körsbärstomaterna och dela dem i halvor.
  5. Vispa samman filen med äggen och krydda med kryddor efter smak och tycke.
  6. Sänk ugnsvärmen till 200 grader efter att paprikorna är klara. Sprid ut grönsakerna i en form, häll över äggblandningen och grädda i cirka 25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.