Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakslåda med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Perfekt att ha i matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka grönsakerna i lättsaltat vatten tills de känns mjuka.
  2. Gör gratängsåsen: vispa i mjölet i lite av gräddmjölken, tillsätt resten och salt och peppar. Låt koka ett par minuter.
  3. Lägg grönsakerna i en smord ugnsform och strö på hackad skinka/kassler och häll över såsen.
  4. Strö på ost och gratinera i 225 grader i ca 15 minuter.
  5. Servera med kokt/ stekt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.