Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakslasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Grönsakslasagne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: Hacka lök och paprika fint och fräs i kastrullen med lite olja. Tillsätta tomater och champinjon. Låt koka i ca. 15 minuter tills det har blivit tjockare. Tillsätt keso,vitlök,basilika, salt och peppar.
  2. Pensla ett eldfast fat med olja och lägg på lasagneplattor och fyllning lag på lag, börja med lasagne och sluta med fyllning.
  3. Lasagnen gräddas mitt i ugnen på 200°C i ca. 30 minuter. Strö över med ost efter ca. 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.