- Serverar: 8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Det bästa receptet hittills. Uppnått efter många provlagningar och tester på den tålmodiga familjen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader eller 175 grader varmluft.
- Tomatsås: Skär paprika, morot, gul lök och vitlök i små tärningar. Fräs dem i olivoljan i en gryta utan att de får stekyta. Tillsätt krossade tomater, oregano och buljongtärningar. Koka under lock tills grönsakerna är mjuka. Smaka av med salt och peppar. Ställ åt sidan.
- Spenatröra: Tina fryst spenat i en teflonpanna med höga kanter. När vattnet kokat bort tillsätts flytande margarin. Fräs på medelvärme i 5 minuter. Tillsätt Keso och crème fraiche. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Ställ åt sidan.
- Varva tomatsås, lasagneplattor, spenatröra och ost i en smord ugnsform med måttet 20X30 cm. avsluta med ost. Häll mjölken runt kanterna
- Grädda i ugnen i 30-40 minuter eller tills lasagnen fått fin färg och plattorna är mjuka om man känner med en potatissticka.
Publicerat den
10 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar