Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakspasta med yoghurtdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har inte smakat hittade den på nätet, verkar god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt rinna av i durkslag. Rör ner smöret i pastan och håll varm. Blanda samman yoghurt, citronsaft, salt och peppar till en dressing. Ställ svalt till servering.
  2. Skålla, skala och klyfta tomaterna. Skala moroten och skär den i tunna skivor med hjälp av en rotfruktsskalare. Koka haricots vertsen knappt mjuka i lättsaltat vatten. Dela avokadorna, ta bort kärnan och skär i klyftor. Droppa över pressad citronsaft.
  3. Fördela pastan i varma, djupa tallrikar. Lägg på tomater, haricots verts, morotsstrimlor, och avokado. Strö över grovmalen svartpeppar och bjud dressingen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.