Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksrösti

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel variant av rösti för att bli av med lite rot- och grönsaker. Det gör inget att det blev jättegott också.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv rotsaker och potatis på fina skivan i matberedaren. Finhacka löken och fräs den i olja några minuter. Vispa ihop ägg, mjöl, salt och peppar. Rör ner de rivna rotsakerna i smeten. Värm olja i en pannkakslagg. Lägg i 1 stor klick av smeten och bred ut till plättar. Grädda röstin några minuter på varje sida så de får en fin färg. Servera som tillbehör till t ex kött eller fläsk och lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.