Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakssallad med ägg och ansjovis

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är den helt ideala förrätt man kan tänka sig. Den är snabb att göra och upplevs av alla gäster, som en frisk fläkt och är mycket omtyckt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka och skala äggen. Skölj alla grönsakerna väl. Dela isbergssalladen i lagom bitar. Skala moroten och riv denna. Hacka och strimla paprika och rödlök. Dela tomaterna. Skiva champinjonerna. Blanda alla grönsakerna och fördela på ett stort fat. Lägg ut sparrisen ovanpå och dela in i sex avdelningar Halvera äggen och lägg en halva i varje avdelning med en ansjovisfilé över. Lägg ut ishavssalladen i mitten och dekorera med tomaterna runt om.
  2. Servera med skivad baugette och aioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.