Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakssallad med tonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatis, konservbönor, tonfisk och purjolök är billiga ingredienser som bildar stomme i den här salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i tunna skivor och tomaterna och äggen i klyftor.
  2. Rensa paprikan väl och strimla den. Skiva purjolöken och ta isär ringarna. Skölj löken i en sikt och låt den rinna av.
  3. Häll spadet av bönorna och dela dem ev i mindre bitar. Dela också tonfisken i bitar.
  4. Skaka samman dressingen i en shaker.
  5. Varva grönsaker, fisk och ägg i en salladsskål och häll på dressingen. Garnera salladen med sardeller och oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.