Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakswok med biff, kokos och russinris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En portion ger 530 kcal (2,3 MJ) och 14 g fett.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset med russin. Bryn köttet i olja i wok eller stekpanna med höga kanter, lite i taget, tills det fått fin färg. Tillsätt paprika, ärtor och majs. Fräs ca 5 min tills grönsakerna är knapriga. Tillsätt groddar och soja och smaksätt med salt och svartpeppar. Strö över kokos och servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.