Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakswok med vita bönor i sötsur sås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Härliga smaker, nyttigt och lättlagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär alla grönsakerna i mindre bitar. Skala vitlöksklyftan, krossa den med knivbladet och hacka den Skala en liten bit ingefära, och skär i små bitar. Hetta upp din wok, häll i en matsked olivolja och alla ingredienserna utom koriandern. Stek på ganska hög värme tills champinjonerna fått lite färg. Tillsätt eventuellt lite mer olivolja. Sänk värmen och salta och peppra. Tillsätt den hackade koriandern. Smaka av.
  2. Sötsura vita bönor: Värm bönorna försiktigt i en kastrull Tillsätt vinäger och honung Salta och peppra Smaka av
  3. Servera gärna en grönsallad eller Caprese sallad efteråt. Det friskar upp extra!
  4. För de som får gåshud av ordet vegetarisk, så kan man ju alltid servera några små bitar fläskkött eller bacon till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.